7 januari och frammåt

Tja!
Var ett tag sen jag uppdatera bloggen så får passa på nu innan man ska iväg och jobba. Har inte hänt så mycket faktiskt men en del :)

7/1 Började jag på det nya jobbet. Som Vårdare på LSS- boende. Fick gå brevid och jobbade 5 timmar typ. Väldigt intressant jobb men oxå väldigt enkelt :). Gäller att förstå sig på dom boende sen flyter det på :D

8/1 Träffade jag faktiskt min kusin. Hade en del å prata om. Fisrumpan sov även över hos mig och fick skjuts till jobb dagen där på.

9/1 Skjutsade H till jobbet på jägers. Vad gör man inte för dom man älskar fast det innebar att stiga upp TIDIGT!.. På kvällen blev det sedan utgång. Marina blev 20 dagen efter så firade henne.. Kvällen avslutades på Crown där magen fick dansat en del :P.. Alltid lika trevligt med trevligt umgänge :D

10/1 Idag blir MArina 20 bast så STORT GRATTIS på henne! Körde även till A idag. Det behövdes efter går dagen och så fort man kom dit kändes allt så mycket lättare..

11/1 Jobb idag i 5 timmar på det nya stället. Intressant.. Sov hos mamma för det är rättså nära henne,

12/1  Började 7 på morgonen så det var anledningen till att jag stannade kvar i malmö. JAg e inte speciellt morgon pigg av mig. Jobba till 2 så var jävligt trött när jag sen kom hem.. Men fick kasta sig på telefonen direkt o ringa försäkringskassan o fixa med papper osv.. Måste ju få mamma penning så massa klydd innan det blir färdigt!

13/1.. Jobba samma tid idag som igår BLÄÄ!!.. Men är ledig imorgon så körde upp till A igen.. !

14/1.. Har inget minne av denna dagen.. Tror faktiskt man vaknade ganska så sent och lixom vara var inne o lata sig framför tv..(som vanligt :P)

15/1 Handlade massa bebis kläder på center syd ihop med A.. Tänkte han får vara med någon gång o handla vilket han verkade gilla iallafall (barn på nytt). Han fick köpt en body där det stog "when i grow up i wanna be like daddy" . Iallafall något i den stilen :D..

16/1.. Stack vi till hans borors son för han fyllde 8 år :D.. (ganska trist ålder faktiskt hehe)
Där var en jävla massa ungar tyckte jag så man hade konstatnt pipande ljud i öronen sen är man kom hem.
 Var faktiskt en liten flicka som hette tindra där med så namnet känns inte så lockande längre =/...

17/1 Jobba tidigt idag med (8-18)... Körde tillbaks till A igen..

18/1 Åkte hem till B och pratade lite skit. Även C dök upp o förgyllde vår kväll.. Min lilla psykolog :P..

19/1 och så en dag jag inte har något minne av så måste verkligen latat mig ordentligt.

20/1 Körde hem tidigt som fan till hans mamma!! Pga att de jävlarna ska in o rota i hans lägenhet IGEN!! jävla klantarslen! kan dom inte fixa allting direkt?! och vägen var as kalas hal med mkt snö så tog över 1 timme att köra dit.. denna dagen kändes kanin bajs iallafall!

21/1 Jobb i 5 timmar idag sen var det hem till vellinge o sova ( där man sover så JÄVLA dåligt ).. Fick öppna brev med som man hade fått.. Ska på nytt ultraljud den 1/2 :D

22/1 Som sagt sover jag dåligt.. låg vaken från 4 till 7 sen upp igen 8 för man ska vara hos banrmorskan i malmö kl 10. Och innan 4 på morgonen hade jag vaknat från o till konstant!! JAG BEHÖVER SOVA!!!!.. Iallafall allt hos barnmorskan var perffa!. Fick journaler på mina prover plus papper på barnet osv.. Många papper att hålla reda på. Fick även höra på hjärtljudet.. SÅN UNDERBAR KÄNSLA!!.. hihi hon lever :D.. man längtar bara ännu mer nu tills hon ploppar ut o man får ta o känna o lukta på henne :D hihi....Vägde mig oxå.. 4 kg har man gått upp på 6 månader :O.. förvånad men riktigt MEGA glad.. inte alls mycket man behöver banta ner sig sen! Allt sitter kring magen.. Rumpan har blivit mindre enligt många och enligt H har hon ( den pinnen ) större rumpa än mig nu o hon väger ca 50 hg!! ahha aja.. och mina bröst har inte vuxit ett skit.. Tycker jag börjar se ut som en planka med ballong mage!.
Fick iallafall bokat in nya tider till barnmorskan.. en hel del faktiskt..  Förtsa besökt blir den 16/2 då man ska kolla om mitt socker stiget och jag fått diabetes.. Dricka den jävla sockerlösningen är inte GOTT!! sen ska man sitta där i 2 timmar o vänta på prov resultaten! :'(... hoppas någon e bussig o följer med mig!..

Har faktiskt inte mycket mer o skriva nu.. Ska snart iväg till jobbet. Blir nog att man stannar över natten hos mamma. börjar 8 imorgon o jobbar till 18.00 så är vara så död imorgon! sen på det igen på söndag fast då 12-20.00... sen e man ledig resten av månaden..

NU ska jag käka hallon/fläder paj med vaniljsås :D!
Pusshaj


Från Amanda

Du lever bara en gång
och den gången är nu
Det finns bara en som vet hur du ska leva
och det är Du.


<3

Den bara växer och växer <3


Den bara växer o växer <3 (v.22)

Nytt år, nya tider och snart ett nytt liv :D

Bibapeloba!

Julen har passerat och lika så nyårsafton. Nu är det nytt år och nya tag som gäller. I alla fall för en del av oss. Men nu känns allt så lång tråkigt..
Typ ingenting o se fram emot om dagarna mer än att man ska jobba eller träffa efter längtade personer. 
Självklart längtar jag tills min lilla krabbat ska titta ut, men det dröjer endå 4 månader tills dess...
O andra sidan har 5-6 månader gått fort sen jag fick reda på att jag väntade barn.

 Julen var uppe i Västmanland, surahammar, (borås).  En mysig jul förutom allt som hände ut över det. Var ca 4 decimeter på julen och där efter forsade snön bara på. Jag åkte hem den 26 och då hade inte ens lår stövlar hindrat snön för o falla ner i skorna o blöta ner fötterna. Höll dessutom på o missa tåget ner för all snö och dom plogade riktigt idiotiskt där uppe och pappas vinterdäck e ju snart ur funktion.. och i o m jag stressade hela morgonen för o hinna med tåget stod jag o spydde brevid bilen när han kokade för vi inte kom någonstans.. haha vilken morgon asså. Men hem kom jag fast det blev en problematisk hem resa.. fick åka tåg sen buss sen tåg o sista tåget var inte ens rätt tåg!! ska aldrig mer RESA över jualton!. sen väl i malmö var det bussen hem o packa om sen bilen upp till svalöv och träffa A.

Firade nyår med A och hans brors familj. En riktigt mysig nyårsafton. Har inte firat med familjemedlemar/släkt på 5 år så det var härligt att bara ta det lungt.. Jag t o m somnade en stund innan det var dags för att gå ut o smälla raketer o fira in det nya året. . Och var riktigt god mat J bjöd på med! Kyckling med Ris och EGEN jordnötssås!! så MUMISGT Så och sen blev det panacotta till efterätt med smak av vit chocklad och bär över!! Riktigt gott, så dit kommer man gärna åka fler gånger och bli bjuden på mat :P hehe.

Tja var uppe hos A från den 26 dec till 4 jan.. Har kännt mig så avkopplad där uppe så nte alls tänkt på o ta mig hem.. o varför skulle jag göra det?...jag hade ju endå inget under dom dagarna som behövdes göra i hem trakten.
Så iaf den 4 var det o ringa Åbergs angående lägenheterna men jag skulle återkomma den 11 för de hade noll koll på sin post. Fikade även med bojje, carla och moa. Trevligt trevligt.. var skönt o umgås med tjejerna igen och prata en massa skvaller som alltid.. och det verkar alltid vara jag som ligger på det mesta så munen babblar på i ett.. (som vanligt) :P.... Idag var jag då även i månad 5 + 2 veckor..(v.22)... TIDEN GÅR FORT!

Igår (5 jan)  åkte jag faktiskt hem till mamma och pratade ut.. det gick ganska fort för nu har båda lugnat ner sig och jag fick sagt mitt och hon sitt och för en gångs skull kunde hon faktiskt förstå mig....Sen babblade vi på om allt möjligt precis som förut .. men inte som mor o dotter utan väninor :P.. och vi e fan lika snuskiga o dirtyiga båda två :O...fick höra mkt som inte mina små öron borde fått höra men men.. hon fick en dle info om sin dotter med så hahaha...

 Idag (6 jan ) far jag iväg med farmor till stan. Hon skulle visa vägen till mitt nya jobb som jag börjar på imorgon. Sen blev det shopping. Fick barnkläder m.m av henne för 1000 kr.. Jag undrar vad jag sagt o gjort för hon var så snäll haha.. Sen berättade jag även för henne om A och mina planer och hon blev överlycklig... Vi får se om det blir så .. det är ett stort steg och krävs att man tänker ordentligt mycket på det.. Det måste kännas bra och rätt.

 Nu pallar jag inte babbla mer, har en god middag som väntar på mig i köket.. Puss haj <3


RSS 2.0